Πόσο εύκολο είναι το δικτυακό μάρκετινγκ και η Herbalife

MLM-Herbalife

Όλο και θα έχετε πέσει σε κάποια αγγελία, κάποιο διαφημιστικό φέιγ βολάν, κάποια αφίσα, που να ζητά συνεργασία για ανάπτυξη δικτύου, ανεξάρτητη συνεργασία κ.τ.λ.

Κατά περιόδους υπάρχουν πάρα πολλές τέτοιες αγγελίες.  Πως όμως δουλεύει κανείς?

MLM-Herbalife

Σε πολύ γενικές γραμμές και χωρίς βαθιές αναλύσεις … για να έχει κανείς μια τέτοια επιτυχημένη επιχείρηση (ναι ο ίδιος είσαι η επιχείρηση) θα πρέπει να έχει επιτυχημένους παραγωγικούς συνεργάτες και ευχαριστημένους  καταναλωτές με αποτελέσματα (ή αν προτιμάτε πελάτες).  Αυτή είναι η “μαγική” συνταγή και στην Herbalife, αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία δικτυακού μάρκετινγκ (γνωστά και ως MLM ).

Είστε διατεθειμένοι να “θυσιάσετε” κάποιες ώρες την ημέρα, κάποιες μέρες το μήνα, μερικά χρόνια της ζωής σας, έτσι ώστε αυτό που θα δημιουργήσετε εν καιρό να είναι ικανό να καλύπτει κάθε σας έξοδο ή ακόμα και να σας φέρει στην οικονομική ανεξαρτησία?  Σίγουρα ακούγεται περίεργο όλο αυτό και μπορεί εύκολα να πιστέψει κανείς ότι είναι απάτη!  Όχι.  Η Herbalife ΔΕΝ είναι απάτη (όπως και καμία άλλη εταιρεία δικτυακού marketing, θα τολμούσαμε να πούμε).

(Αν θέλετε να ξεκινήσετε συνεργασία, δείτε εδώ και συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος)

Εμείς ασχολούμαστε αποκλειστικά και μόνο με αυτή τη δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια.  Και από πείρα σας λέμε ότι σίγουρα δεν είναι εύκολη δουλειά, ούτε κάτι τέτοιο θέλουμε να σας παρουσιάσουμε.  Πίστεψε το όμως ότι αξίζει τον κόπο…  Είστε έτοιμοι?

Για να γίνετε μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας-παρέας, θα χρειαστεί να κάνετε την εγγραφή σας στην εταιρεία Herbalife ως “Μέλος” (Herbalife Member).  Από εκεί και πέρα αρχίζουν “τα βάσανα”  …   Το πρώτο “βάσανο” που πρέπει να ξεπεράσετε είναι να πειθαρχήσετε στον ίδιο σας τον εαυτό, μιας και σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει “αφεντικό”, δεν υπάρχει ωράριο, και δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη υποχρέωση… και αυτό είναι το πιο δύσκολο στην όλη δουλειά, δηλαδή να μπει κάποιος σε δράση δουλεύοντας για τον εαυτό του.

Υπάρχουν δοκιμασμένα πλάνα δουλειάς ανά τον κόσμο που μαζί με τον “σπόνσορα” (ο άνθρωπος που σας πρότεινε τη συνεργασία), μπορείτε να θέσετε άμεσα σε εφαρμογή ορίζοντας από κοινού τον χρόνο και τη διάρκεια.  Φυσικά μπορείτε να πειραματιστείτε με οποιαδήποτε άλλη ιδέα έχετε για τρόπο δουλειάς, αλλά πρέπει να ακολουθεί τους κανόνες ηθικής και δεοντολογίας της εταιρείας Herbalife.  Όπως καταλαβαίνετε υπάρχει τεράστια ελευθερία κινήσεων (καμιά φορά όμως αυτό είναι και το πιο δύσκολο!).

Στο δια ταύτα τώρα …
“Πώς πληρώνομαι?  Πώς βγάζω λεφτά?”

Βασικές πηγές εισοδήματος είναι τρεις :
α) από τη λιανική (καταναλωτές προϊόντων), β) από τη χονδρική (ανάπτυξη δικτύου), γ) από bonus.
Η πρώτη πηγή, όπως καταλαβαίνετε, είναι και η πιο άμεση.  Ο σπόνσορας σας είναι υπεύθυνος για να σας δείξει τρόπους δουλειάς έτσι ώστε να αποκτήσετε τους πρώτους σας πελάτες λιανικής.
Με τον καιρό, βαδίζοντας πάντα με τους κανόνες της εταιρείας και ακολουθώντας το υπάρχον πλάνο marketing, θα δείτε πόσο σύντομα θα επωφεληθείτε και από την χονδρική (δίκτυο συνεργατών).  Έτσι κερδίζετε όχι μόνο από την προσωπική σας δουλειά, που αυτή δεν σταματάει, αλλά και από τη δουλειά των συνεργατών σας.

“Πόσο γρήγορα θα γίνω πλούσιος, που μου είπανε?”

Εύκολος και γρήγορος πλουτισμός δεν υπάρχει πουθενά.  Μια λαϊκή ρήση λέει “όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι”.   Ας είστε επιφυλακτικοί με οποιαδήποτε τέτοια αναφορά σας γίνετε.
Στη Herbalife, ναι, έχετε τη δυνατότητα να φτάσετε σε πολύ υψηλά επίπεδα, αλλά μετά από σκληρή και επίμονη δουλεία σε διάρκεια καριέρας.
Είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο?
Θέλετε να γίνεται Μέλος τώρα?

Βέβαια, νομίζουμε συμφωνείτε ότι για να γίνει κάποιος επιτυχημένος σε οποιαδήποτε δουλειά, πρέπει να γνωρίζει το αντικείμενο του πάρα πολύ καλά.  Η γνώση είναι δύναμη και δεν μεταδίδεται … με πάσα, με bluetooth, με υπέρυθρες, αυτό φαντάζομαι το καταλαβαίνετε.   Αυτό το γνωρίζει και η εταιρεία Herbalife γιαυτό και έχει εγχειρίδια μέσα στο πακέτο εγγραφής, αλλά και δίνει τη δυνατότητα στα Μέλη της να εκπαιδευτούν σε εκπαιδεύσεις για τα προϊόντα, τους τρόπους δουλειάς και το marketing.
Δεν είναι τίποτα δύσκολο, αλλά σίγουρα θέλει το χρόνο του.  Αξίζει όμως 100%.  Αξίζει γιατί, μαθαίνετε περισσότερα πράγματα για ευεξία, καλή φυσική κατάσταση, δραστήριο τρόπο ζωής που αυτά είναι αρκετά καλά εφόδια για τον εαυτό σας.

Φυσικά η εταιρεία Herbalife διακινεί μέσω των Μελών της, προϊόντα (όχι αέρα).  Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω από εκεί έρχεται και το άμεσο κέρδος.   Πρόκειται για προϊόντα που αφορούν όλο τον κόσμο, όχι μόνο μία κατηγορία όπως πχ μόνο γυναίκες ή μόνο παιδιά.   Για κάποιο λόγο έχει περάσει στον κόσμο η λανθασμένη εντύπωση ότι η Herbalife έχει προϊόντα για αδυνάτισμα ή δίαιτα.  Δεν είναι έτσι.  Η Herbalife έχει υποκατάστατα γεύματος, συμπληρώματα διατροφής, εξειδικευμένη σειρά διατροφικών προϊόντων για αθλητές και γενικά για ευεξία αλλά και καλλυντικά καθώς και προϊόντα προσωπικής περιποίησης με βάση την αλόη.   (όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε και μέσα στο eshop μας).  Άλλωστε πρόκειται για μία εταιρεία που υπάρχει από το 1980, είναι δοκιμασμένη στο χρόνο και πάντα εξελίσσεται κάνοντας το καλύτερο για τα μέλη της.

Πιστεύουμε πάρα πολύ στα άριστης ποιότητας προϊόντα, και προσφέρουμε κατά περιόδους δωρεάν δοκιμή αυτών για να έρθει όσο γίνεται περισσότερος κόσμος σε μία πρώτη επαφή με την εταιρεία Herbalife αλλά και με τα προϊόντα της.  Κανένα από τα προϊόντα της εταιρείας δεν θα το βρείτε σε ράφια καταστημάτων και γι’αυτό είναι μία επιχειρηματική ευκαιρία για τον καθένα.  Δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στο αποτέλεσμα και παρέχουμε το “after sail service” που είναι πολύ σημαντικό και κάνει τη διαφορά από το να αγόραζε κάποιος ένα κουτί από ένα ράφι σούπερ μάρκετ.

​Στο τέλος του 2014 η εταιρία Herbalife ​ανακοίνωσε μια νέα πρωτοποριακή σειρά προϊόντων δέρματος. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα καλούμε ανθρώπους να δοκιμάσουμε αυτή τη νέα σειρά εντελώς δωρεάν​.​ θα σας ενδιέφερε κάτι τέτοιο​?​
Εάν ναι συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε εδώ για να μπορέσουμε να κλείσουμε ένα τηλεφωνικό ραντεβού για περισσότερες λεπτομέρειες.

​Ήδη έχουμε κάνει τρεις κύ​κ​λους ενημερώσevn. Σε λίγες μέρες ετοιμάζουμε μια τέταρτη. Ελάτε με μια φίλη ή έναν φίλο σας και δοκιμάστε τα μοναδικά προϊόντα από κοντά.
Νομίζω δεν υπάρχει πιο ιδανικός τρόπος να έρθετε σε μια πρώτη επαφή με τα προϊόντα δέρματος της εταιρείας herbalife και έχετε προσωπική άποψη για αυτά.
Όπως αναφέραμε και παραπάνω πιστεύουμε πάρα πολύ στη μετά την πώληση εξυπηρέτηση.​ ​

Σε γενικές γραμμές αυτή είναι η δουλειά μας. Αναζητούμε διαρκώς νέα μέλη που θα δουλεύουν με αυτό το μοντέλο δουλειάς ανεξάρτητα. Ελάτε στην παρέα μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.