Λίγα λόγια για την Εταιρεία:

Όλα τα προϊόντα που βρίσκονται στις σελίδες αυτού του site είναι της εταιρείας Herbalife Νutrition

 

 

 

formula1-shake-ho-to-do-herablife-nutrition-factory-ISO (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Herbalife Nutrition ιδρύθηκε το 1980 στο Loς Angeles της Αμερικής και σήμερα βρίσκεται επίσημα σε περισσότερες από 90 χώρες σε όλο τον κόσμο και έχει πάνω από 80 εκατομμύρια ευχαριστημένους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο!

Η Herbalife Nutrition είναι μία παγκόσμια εταιρεία διατροφής που σκοπός της είναι να κάνει τον κόσμο πιο υγιή και ευτυχισμένο. Αποστολή της εταιρείας από το 1980, είναι η παραγωγή και διάθεση εξαιρετικών προϊόντων και προγραμμάτων διατροφής που στόχο έχουν να αλλάξουν τη ζωή των ανθρώπων.
Τα προϊόντα της Herbalife είναι σύμφωνα με τους κανονισμούς του FDA των ΗΠΑ, καθώς επίσης και με τους κανονισμούς που εφαρμόζονται σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται η εταιρία και αναπτύσσονται μέσα από την διαρκή έρευνα που πραγματοποιείται από καταξιωμένους επιστήμονες στο Εργαστήριο Κυτταρικής και Μοριακής Διατροφής «Mark Hughes» στο Πανεπιστήμιο του Λος Άντζελες.

Επιπλέον η Herbalife Nutrition, μέσω της σειράς Herbalife24, στηρίζει τον αθλητισμό σε παγκόσμιο επίπεδο, υποστηρίζοντας 60 επαγγελματικές ομάδες και πρωταθλήματα, έξι Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές (της Ελλάδας, της Ιταλίας, του Ισραήλ, της Κόστα Ρίκα, της Ινδίας και του Βιετνάμ), ενώ συνεχίζει να είναι επίσημος χορηγός διατροφής του κορυφαίου ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo και επίσημος διατροφικός συνεργάτης της ποδοσφαιρικής ομάδας Los Angeles Galaxy.

Από το 2019, η Herbalife Nutrition με τη σειρά αθλητικής διατροφής Herbalife 24, ανήκει και επίσημα στη μεγάλη οικογένεια των υποστηρικτών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ως «Επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας», ενώ στο πλαίσιο του προγράμματος «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Τόκυο» της Ελληνικής και της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, ενισχύει την προσπάθεια των Ελλήνων και Κύπριων αθλητών και αθλητριών για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στην Ελλάδα τα προϊόντα εξωτερικής διατροφής πήραν έγκριση το 1996 και της εσωτερικής διατροφής το 1998 ως τρόφιμα. Σήμερα τα γραφεία της Herbalife Hellas βρίσκονται στην Αθήνα (Μαρούσι).

Χάρη στα αποτελέσματα που είχαν αμέσως οι άνθρωποι από τη χρήση των προϊόντων η Herbalife έκανε τζίρο $2 εκατομμύρια σε πωλήσεις από τον πρώτο κιόλας χρόνο! Και τον δεύτερο χρόνο, το 1981 έκανε πάνω από $10 εκατομμύρια σε πωλήσεις! Έως το 1990 οι πωλήσεις έφτασαν τα $134 εκατομμύρια και τότε ήταν που η Herbalife απογειώθηκε στην κυριολεξία. Το 1996 η Herbalife έκανε $1 δις σε πωλήσεις, το 2004 έφτασε τα $2,1 δις, (από το 2004 βρίσκεται και στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE) και από τότε έχει 20% αύξηση του τζίρου της ΚΑΘΕ χρόνο!! To 2014 ξεπέρασε τα $7 δις !!

Οπότε η Herbalife χρειάστηκε 16 χρόνια για να γίνει εταιρία του ενός δις δολαρίων και έφτασε το δεύτερο δις μέσα σε μόλις 6 χρόνια! Και το καλύτερο είναι ότι τα προγνωστικά λένε ότι η Herbalife θα ξεπεράσει τα 40 δις δολάρια μέσα στα επόμενα 10 χρόνια!