Προβολή όλων των 12 αποτελεσμάτων

Μοναδική σειρά περιποίησης δέρματος για άνδρες και γυναίκες, Skin Herbalife.

Αποκαλύψτε το όμορφο, πιο υγιές και πιο νεανικό δέρμα σας με το εξελιγμένο μίγμα της Herbalife από Βιταμινη B3, αντιοξειδωτικές Βιταμίνες C και Ε, Αλόη Βέρα και άλλα βοτανικά συστατικά. Χωρίς παραμπέν και θειικό άλας και δερματολογικά ελεγμένα τα Herbalife Skin έχουν δοκιμαστεί κλινικά και έχουν δείξει ότι το δέρμα φαίνεται πιο ακτινοβόλο και έχει πιο μαλακή και λεία υφή μέσα σε μόλις 7 ημέρες χρήσης.
Πρόκληση για φρέσκια, λαμπερή και με νεανική όψη επιδερμίδα
Καθαρισμός, τόνωση, περιποίηση, ενυδάτωση
Ειδικοί στη διατροφή, η Herbalife Nutrition σας παρέχει εξειδικευμένη διατροφή και για την επιδερμίδα σας!

Με περισσότερες από 15 βιταμίνες και βότανα, η σειρά περιποίησης της επιδερμίδας HERBALIFE SKIN περιέχει ευεργετικά συστατικά που θα εμπλουτίσουν την επιδερμίδα σας.

Με ένα μοναδικό μείγμα βιταμίνης B3, αντιοξειδωτικών βιταμινών C και E, αλόης βέρα και άλλων βοτάνων, η σειρά HERBALIFE SKIN της Herbalife Nutrition σας βοηθάει να επιτύχετε τα καλύτερα καθημερινά αποτελέσματα, όπως της απαλότερης, πιο λείας και λαμπερής επιδερμίδας, καθώς και τα πλεονεκτήματα μιας όψης με μειωμένες λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Τα προϊόντα περιποίησης της σειράς HERBALIFE SKIN δεν περιέχουν πρόσθετα parabens, sulphates και είναι δερματολογικά ελεγμένα.

Tα κλινικά ελεγμένα προϊόντα περιποίησης HERBALIFE SKIN, εμπλουτισμένα με ποιοτικά συστατικά, θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τα βέλτιστα καθημερινά αποτελέσματα:

Μειωμένη εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων σε μόλις 7 ημέρες
Αξιοσημείωτη βελτίωση στην απαλότητα, τη λειότητα, την ακτινοβολία και τη φωτεινότητα της επιδερμίδας σε μόλις 7 ημέρες
Βελτίωση της ρουτίνας φροντίδας του δέρματος σας και επίτευξη μιας υγιέστερης επιδερμίδας

Η σειρά περιποίησης HERBALIFE SKIN αποτελείται από τα παρακάτω προϊόντα:

Skin Herbalife (Για το πρόσωπο)

Aνδρική Περιποίηση

98,00