ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ HERBALIFE. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΩ?

ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ HERBALIFE

Η θέση του Προνομιούχου Συμβούλου δημιουργήθηκε ειδικά για τον νέο Ανεξάρτητο Συνεργάτη της Herbalife.

Πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να έχουν την δική τους επιχείρηση, αλλά στην πραγματικότητα πρέπει να ξεκινή­σουμε με μερική απασχόληση ενώ χτίζουμε την επιχείρηση μας.

Η θέση του Προνομιούχου Συμβούλου δίνει στον Ανεξάρτητο Συνερ­γάτη μερικής απασχόλησης της Herbalife,περισσότερες επιλογές ενώ εργάζονται για να φθάσουν στο επίπεδο του Επικεφαλής Συμβούλου.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]
ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ HERBALIFE
ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ HERBALIFE

Μερικοί άν­θρωποι που ασχολούνται ως Part time δεν μπορούν να οραματιστούν πως μπο­ρούν να εξελιχθούν γρήγορα. Πολλοί Ανεξάρτητοι Συνεργάτες της Ηερβαλιφε κατέκτησαν τη θέση του Success Builder αλλά, εάν δεν καταφέρει το επίπεδο του Επικεφαλής Συμβούλου τον ίδιο μήνα, ο Ανεξάρτητος Συ­νεργάτης υποβιβάζεται στο 30% τον επόμενο μήνα και αποθαρρύνεται.

Η πώληση των προϊόντων της Herbalife υπήρξε πάντα το θεμέλιο της εταιρείας μας.

Η θέση του Προνομιούχου Συμβούλου επιτρέπει σε έναν Ανεξάρτητο Συνεργάτη μερικής απασχόλησης να εξελιχθεί γρήγορα και να διατη­ρήσει το επίπεδο κέρδους 42% μέχρι να φτάσει στο επίπεδο του Επι­κεφαλής Συμβούλου.

Αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό, οικονομικά και πνευματικά. Αυτό δείχνει σε αυτούς ότι αν συνεχίσουν να πιέζουν ότι όλες οι θέσεις του Σχεδίου Μάρκετινγκ της Herbalife μπορεί να διατη­ρηθούν.

 

Μπορούν να πετύχουν τους στόχους τους σε μια επικερδής επιχείρηση πολύ πιο γρήγορα και το ίδιο μπορούν να κάνουν οι νεότε­ροι Ανεξάρτητοι Συνεργάτες!

Καθώς αρχίζουν να βλέπουν επιτυχία, εν­θουσιάζονται και συνεχίζουν!

To Σχέδιο Μάρκετινγκ της Herbalife επιτρέπει γρήγορα, διατη­ρήσιμα κέρδη για τους νέους Ανεξάρτητους Συνεργάτες και αυξάνει την διατηρησιμότητα που θα σας επιτρέπει να συνεχίσετε, βήμα – βήμα, στην σκάλα της επιτυχίας που η Herbalife προσφέρει σε κάθε Ανεξάρτητο Συνεργάτη από όλα τα επίπεδα!

Για πολλούς το πλάνο μαρκετινγκ της Herbalife είναι “μπερδεμένο”. Αυτό που λέμε….όταν κάνεις πράξη κάτι ΜΟΝΟ τότε το μαθαίνεις.
Εάν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

 

 

Ανάρτηση από “Tasos Triantafyllou”

 

Αξίζουν ανάγνωσης:

Καθημερινή γυμναστική – προπόνηση , Τα λάθη στο αντρικό ντύσιμο , Το νερό στην δίαιτα μας

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.