Ημερήσιο Πρόγραμμα Διατροφής Herbalife

“Μα…καλά, δεν θα τρώω τίποτα?”
“Μόνο ροφήματα herbalife θα τρώω!”

Αυτή την πρόταση την ακούμε συχνά πυκνά όλοι όσοι προτείνουμε ημερήσια προγράμματα διατροφής με προϊόντα Herbalife. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι όταν θα μπεις σε ένα συγκεκριμένο ημερήσιο πρόγραμμα διατροφής δεν θα τρως τίποτα παραπάνω πέραν από ροφήματα!

Ο προσωπικός σας σύμβουλος ευεξίας της Herbalife είναι δίπλά σας για να δείτε μαζί ποιο είναι το ιδανικό ημερήσιο πρόγραμμα διατροφής με herbalife για τις δικές σας ανάγκες.

ημερησιο προγραμμα herbalifeΤα πάντα ξεκινάνε από εδώ. Το Θρεπτικό Πρωτεινούχο Ρόφημα Formula1 είναι υποκατάστατο γεύματος (το γράφει επάνω και η ετικέτα του), αντικαθιστούμε δηλαδή κάποια γεύματα της ημέρας (όχι όλα φυσικά ) ανάλογα με τους στόχους μας.

Υπάρχουν πολύ τρόποι να φτιάξει κάποιος ένα γεύμα herbalife είτε για πρωινό, είτε για μεσημεριανό, είτε για βραδινό.
Ο κλασικός τρόπος να φτιάξουμε το ρόφημα Formula1 είναι με γάλα. Εάν έχουμε δυσανεξία στο αγελαδινό γάλα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε γάλα σόγιας. Βάζουμε 2 φουσκωτές κουταλιές της σούπας (26 gr) σε περίπου 250ml γάλα και το χτυπάμε στο μπλέντερ, ή με τα ειδικά σέικερ της Herbalife που περιλαμβάνουν ειδικό εξάρτημα που χτυπάει το μίγμα.

Εναλλακτικά, αντί για αγελαδινό γάλα ή γάλα σόγιας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Πρωτεϊνούχο Ρόφημα της Herbalife (PDM). Αυτό το προϊόν περιέχει πρωτεΐνη και πολλά θρεπτικά στοιχεία και κάνει το ρόφημά μας κρεμώδες και νόστιμο ενώ του δίνει μια πιο γλυκιά γεύση. Στην περίπτωση αυτή βάζουμε 1-2 κουταλιές σούπας Πρωτεϊνούχο Ρόφημα (PDM) και 2 κουταλιές σούπας Θρεπτικό Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 σε 250ml (ή και περισσότερο αν θέλετε) νερό.

Επίσης, μπορούμε να φτιάξουμε το ρόφημά μας με φρούτα στο μπλέντερ. Στην περίπτωση αυτή ρίχνουμε στο μπλέντερ 1 ή 2 φρούτα της αρεσκείας μας, λίγο νερό (ανάλογα με το πόσο πηχτό μας αρέσει), 2 κουταλιές σούπας Θρεπτικό Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 και τα χτυπάμε. Οι γεύσεις ροφήματος που ταιριάζουν περισσότερο με φρούτα είναι η Βανίλια, η Μπανάνα, η Aγριοφράουλα, τα Φρούτα του Δάσους, το Cookies & Cream και το Free From. Η Σοκολάτα ταιριάζει πολύ με μπανάνες, φράουλες και φρούτα του δάσους. (Το café latte θα το πρότεινα περισσότερο με γάλα) Γενικά, μπορείτε να αναμίξετε ό,τι σας αρέσει ανάλογα με τα γούστα σας.

Στην περίπτωση που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε γιαούρτι βάζουμε σε ένα μπωλ ένα κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι 2% λιπαρά και 2 κουταλιές σούπας Θρεπτικό Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1. Ανακατεύουμε το μίγμα με ένα κουτάλι μέχρι να ενσωματωθεί η σκόνη και να γίνει λείο. Αν μας φαίνεται πολύ σφιχτό προσθέτουμε και λίγο νερό για να το αραιώσουμε. Στο μίγμα αυτό μπορούμε να προσθέσουμε και λίγα κομματάκια φρούτων αν θέλουμε. Με το γιαούρτι το ρόφημα γίνεται πολύ χορταστικό.

Γενικώς στην προετοιμασία του ροφήματος μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την φαντασία μας και να φτιάξουμε απεριόριστες συνταγές. Αυτό που προσέχουμε πάντα είναι να χρησιμοποιούμε υγιεινά και θρεπτικά υλικά. Εάν θέλουμε να ελέγξουμε το βάρος μας καλό είναι το ρόφημά μας να μην ξεπερνάει τις 250 θερμίδες.

Έτσι λοιπόν έχουμε ένα πλήρες γεύμα που μας καλύπτει χορτάτους για 3 περίπου ώρες.

Αν θέλουμε να μειώσουμε το βάρος μας αντικαθιστούμε τουλάχιστον 2 γεύματα, κατά προτίμηση πρωινό και βραδινό, με το θρεπτικό πρωτεϊνούχο ρόφημα, όπως περιγράφουμε παραπάνω και τρώμε το κυρίως γεύμα μας που έχουμε μαγειρέψει (“μερίδα εστιατορίου”) και κάποια σνακ ενδιάμεσα τον γευμάτων.
Το μεσημέρι τρώμε ένα θρεπτικό και ισορροπημένο γεύμα της επιλογής μας. Όλα τα φαγητά της μεσογειακής διατροφής είναι κατάλληλα αρκεί να μην υπερβάλλουμε στις ποσότητες. Τρώμε μια κανονική μερίδα (εστιατορίου) και τη συνοδεύουμε με μπόλικη σαλάτα. Αποφεύγουμε να συνοδεύουμε το γεύμα μας με μεγάλες ποσότητες ψωμιού, τυριών, αλοιφών καθότι αυτά όλα αυξάνουν πολύ τις θερμίδες. Μία λεπτή φέτα ψωμί και ένα κομμάτι τυρί σε μέγεθος σπιρτόκουτου είναι αρκετά. Επίσης αποφεύγουμε να τρώμε φρούτο ή γλυκό μετά το γεύμα μας καθότι προσθέτουν θερμίδες και δυσχεραίνουν την πέψη.

Ημερήσιο-Πρόγραμμα-Διατροφής-Herbalife

Έτσι λοιπόν, ένα ημερήσιο πρόγραμμα με herbalife προσαρμόζεται στην καθημερινή σας ρουτίνα πολύ εύκολα προσθέτοντας κάποια προϊόντα και αντικαθιστώντας κάποια γεύματα σας με τα προϊόντα της herbalife.  Ανεξάρτητα πώς είναι το καθημερινό σας πρόγραμμα διατροφής, προσαρμόζουμε μαζί σας τα προϊόντα μέσα στην καθημερινότητα σας, ώστε να σας είναι εύκολη η προσαρμογή στη νέα σας διατροφή.

Εσείς αρκεί να θέλετε να αλλάξετε το ημερήσιο προγράμματα διατροφής σας με herbalife, τις διατροφικές σας συνήθειες γενικότερα, για να πετύχετε τους σωματικούς σας στόχους.
Εμείς θα σας δείξουμε τον τρόπο!

Αυτό λοιπόν είναι ένα “τυπικό” Ημερήσιο Πρόγραμμα Διατροφής Herbalife. Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα herbalife ή θέλετε να σας βοηθήσουμε να διαμορφώσετε τον ημερήσιο σας πρόγραμμα μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.  Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρία είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους δικούς σας στόχους!

 

Μην ξεχνάτε ότι με την Herbalife από το 1980, εκατομμύρια ευχαριστημένοι καταναλωτές έχουν φτάσει στους δικούς τους στόχους μεταμόρφωσης σώματος.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.