Οι εγκυμονούσες μπορούν να χρησιμοποιούν προϊόντα herbalife

Πολλές είναι οι καταναλώτριες των προϊόντων Herbalife που σε κάποια φάση της ζωής τους εγκυμονούν. Μια περίοδο αρκετά απαιτητική σε διατροφικά θρεπτικά στοιχεία μια και πρέπει να τραφούν δύο οργανισμοί. Τα προϊόντα μπορούν να καλύψουν τις ημερήσιες ανάγκες ενός ατόμου με όλα τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται καθημερινά, για δύο όμως?
Αυτό το θέμα καλύτερα να το συζητήσετε με τον γιατρό που σας παρακολουθεί. Ζητήστε από τον σύμβουλό ευεξίας που παίρνεται τα προϊόντα herbalife να σας δώσει τις ετικέτες από τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε (ή αφαιρέστε τες εύκολα εσείς από τις συσκευασίες) και δείξτε τες στο γυναικολόγο σας.  Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να υπολογίσει καλύτερα τι χρειάζεστε εξτρά από ασβέστιο ή άλλα στοιχειά που παίρνουν συνήθως οι μέλλουσες μητέρες.

Φυσικά και υπάρχουν αρκετές μητέρες στο κόσμο που χρησιμοποίησαν κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης προϊόντα Ηerbalife, πάντα με την σύμφωνη γνώμη του γιατρού τους, και στις περισσότερες από αυτές τις περιπτώσεις δεν χρειάστηκε να πάρουν έξτρα σκευάσματα σιδήρου ή ασβεστίου σε κανέναν από τους μήνες κύησης.
Παραμένουμε πάντα στην διάθεσή σας για ότι περισσότερο χρειαστείτε.

2 thoughts on “Οι εγκυμονούσες μπορούν να χρησιμοποιούν προϊόντα herbalife

    • Tasos Triantafyllou says:

      Μπορείτε να δείξετε την ετικέτα οποιουδήποτε προιόντος στον γιατρός σας για να σας πει για τη δική σας περίπτωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.