Herbalife Προϊόντα για εσάς.

Γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!

Διατροφή και υποστήριξη από herbalife μέσω ανεξαρτήτων συνεργατών.

h-kalyterh-ekdoxi-tou-eautou-sas

Τι σημαίνει να γίνετε “η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας”  Μία ενίσχυση της αυτοπεποίθησης?  Το συναίσθημα της υγείας?  Η βελτίωση της αθλητικής απόδοσης?  Ότι και να σημαίνει για εσάς θέλουμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε το στόχο σας.  Για αυτό το λόγο λοιπόν Herbalife δημιουργεί κορυφαία επιστημονικά προϊόντα, ώστε να λαμβάνετε όλα τα θρεπτικά συστατικά που το σώμα σας χρειάζεται στο ταξίδι για την επίθεση για την επίτευξη σπουδαίων αποτελεσμάτων.  Ξεχάστε τις δίαιτες μόδας.  Με μας μπορείτε να διατηρήσετε μία ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής.
Και όχι μόνο.
Έχουμε δει από πρώτο χέρι πως το δίκτυο υποστήριξης της Herbalife μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να βελτιώσουν την Ευεξία τους και τα επίπεδα φυσικής κατάστασης, και ο δικός σας ανεξάρτητος συνεργάτης Herbalife είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από αυτό.
Ξεκινήστε από το σημείο που είστε εσείς σήμερα και είναι η δουλειά του να σας παρέχει εξατομικευμένη υποστήριξη, συμβουλές, κίνητρο και να σας φέρει σε επαφή με άλλους σαν εσάς.  Μία παγκόσμια κοινότητα με εκατομμύρια άνθρωποι που ήδη έχουν αλλάξει τον τρόπο ζωής προς το καλύτερο.
Τώρα είναι η δική σας σειρά

Ποιοτικά προϊόντα διατροφής Herbalife για όλη την οικογένεια.

Αναγνωρίζουμε τις ανάγκες των πελατών μας και συνδυάζουμε αυτά τα ευρήματα με τις τελευταίες αναβαθμίσεις της επιστήμης.  Οι γιατροί μας, οι επιστήμονες και οι διατροφολόγοι κατόπιν εργάζονται με κορυφαίους συνεργάτες ώστε να φέρουνε την καλύτερη διατροφή στους πελάτες.  Η Herbalife πραγματοποιήσει μία σημαντική επένδυση σε νέα εργαστήρια σε εξοπλισμό δοκιμών, σε εγκαταστάσεις, συστατικά και επιστημονικά ταλέντα ώστε να ανταποκριθεί στις αυστηρές προδιαγραφές που θέτει ο Διεθνής Οργανισμός Τυποποίησης  (ISO) και ο NFS International.
Ο στόχος μας είναι να μεταφέρουμε την ισορροπημένη διατροφή σε μία απλή υπόθεση.  Το επιστημονικό μας επιτελείο (το οποίο συμμετέχει και ο David Heber Ph.D., πρόεδρος της βουλευτικής επιτροπής διατροφής) έχει αφιερώσει τις τελευταίες τρεις δεκαετίες στη δημιουργία υψηλής ποιότητας, θερμιδικά ελεγχόμενα προϊόντα ώστε να μετατρέψει το νέο σας υγιεινό διατροφικό πλάνο ακόμα πιο εύκολο.

Από το Βραβείο Νόμπελ στην Ιατρική ως πρώην διευθυντής του οργανισμού τροφίμων και φαρμάκων, κάθε μέρους του συμβούλου κάθε μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Διατροφής είναι κορυφαίοι στο είδος τους.  Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία τους, εργάζονται ώστε να προσφέρουν εμπιστοσύνη στα προϊόντα μας και να εξασφαλίσουν την επιστήμη πίσω από αυτά τεκμηριωμένα από επιστημονική βιβλιογραφία και κλινικές μελέτες.

Το γνωρίζατε ότι οι εγκαταστάσεις Καινοτομίας & Παρασκευής της Herbalife στο Winston-Salem ,Βόρεια Καρολίνα με έκταση 800.000 τετραγωνικά μέτρα και περίμετρο 3 μίλια, αποτελούν την μεγαλύτερη έκταση της Hebalife έως και σήμερα.  Ξεκινώντας το 2014, μεγιστοποιεί την ικανότητα μας να παρέχουμε κορυφαία διατροφικά προϊόντα στους ανθρώπους ανά την υφήλιο.

Δημιουργούμε ένα παγκόσμιο δίκτυο παρασκευής.  Οι επενδύσεις μας στις εγκαταστάσεις, τη τεχνολογία  και τους πόρους, σε συνδυασμό με την δέσμευσή μας για την παρασκευή περισσότερων προϊόντων στις δικές μας εγκαταστάσεις, δυναμώνει την ποιότητα του κλάδου μας και των επιχειρησιακών μας ικανοτήτων.

Συστατικά με σκοπό.

Έχουμε επενδύσει σε υπεύθυνη καλλιέργεια και σε προηγμένες παραγωγικές μεθόδους για να λάβουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.  Έχουμε μια ομάδα επιστημόνων και παραγωγών από όλο τον κόσμο οι οποίοι είναι αφοσιωμένοι στην αναγνώριση αποκλειστικά των καλύτερων πηγών για τα συστατικά μας.

Τα προϊόντα Herbalife παρασκευάζονται με φροντίδα.

Κάνουμε το επιπλέον βήμα να διασφαλίσουμε πως τα προϊόντα herbalife πληρούν ή ξεπερνούν το εύρος των κριτηρίων του κλάδου στην ποιότητα.  Μπορείτε να είστε σίγουροι για την αγνότητα και την αξία του κάθε συστατικού ξεχωριστά αλά και για την ακεραιότητα στις διαδικασίες μας.

Η διατροφή που σας προσφέρεται.

Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία, παρακολουθούμε προσεκτικά το περιβάλλον που αποθηκεύονται τα προϊόντα μας – διασφαλίζοντας πως είναι το ίδιο ωφέλιμα και αποδοτικά όπως όταν παράγονται, την μέρα που τα λαμβάνετε.

Φιλοσοφία διατροφής της Herbalife

Ισορροπημένη διατροφή και η μέθοδος της Herbalife

Η ισορροπημένη διατροφή δεν είναι ο διαρκής υπολογισμός θερμίδων ή ο αποκλεισμός τροφικών ομάδων όπως υδατάνθρακες.  Όπου και να είναι οι στόχοι σας, θέλουμε να σας βοηθήσουμε να γίνετε πιο υγιείς και πιο ευτυχισμένοι και να το τηρήσετε. Να νιώθετε και να δείτε και να δείχνετε τόσο καλά όσο αξίζετε.  Πως?  Με τη σωστή διατροφή τακτική άσκηση και υποστήριξη από τον Ανεξάρτητο Συνεργάτης Herbalife που σας εξυπηρετεί
Η  λήψη των θρεπτικών συστατικών από τις τροφές και από τα επιστημονικά συμπληρώματα διατροφής παίζει βασικό ρόλο στη σωστή τροφοδότηση του οργανισμού σας.  Μπορεί ακόμη και να έχει θετική επίδραση το βάρος σας, στην επιδερμίδα σας, στη σωστή πεπτική λειτουργία και στην υγεία των αρθρώσεων και του εγκεφάλου.

Τι είναι ισορροπημένη διατροφή δείτε το σχηματικά στην παρακάτω εικόνα

_________________________

 

Πρωτεΐνη: Θέλετε να μάθετέ περισσότερα? Δείτε εδώ
Ενυδάτωση: Παραμείνετε ενυδατωμένοι λαμβάνοντας τη συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα σε υγρά, ως μέρος μια ισορροπημένης διατροφής. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ.
Ξεκούραση: Ο επαρκής ύπνος δεν θα έπρεπε να είναι πολυτέλεια –  είναι ένα σημαντικό κομμάτι του παζλ.
Υδατάνθρακες: Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους υδατάνθρακες θα βρείτε σε αυτό το άρθρο.
Άσκηση: Αφήστε κάτω το τηλεκοντρόλ! Προσπαθήστε να κάνετε τουλάχιστον 30 λεπτά ήπια άσκηση κάθε μέρα.
Θρεπτικά Συστατικά: Οι φυτικής προέλευσης τροφές συμπεριλαμβανομένων πολύχρωμων φρούτων και λαχανικών παρέχουν πολλά υγιεινά οφέλη όταν καταναλώνονται ως μέρος μια ισορροπημένης διατροφής.
Εδώδιμες Ίνες: Περισσότερα για τις εδώδιμες ίνες θα διαβάσετε εδώ.
Λιπαρά: Στο άρθρο που θα βρείτε εδώ θα πάρετε πληροφορίες για τα υγιεί λιπαρά.
Βιταμίνες και μέταλλα: Οι βιταμίνες και τα μέταλλα είναι ζωτικής σημασίας για πολλές λειτουργίες του σώματος.  Η herbalife έχει δημιουργήσει δύο εκπληκτικά προϊόντα ξέχωρα για άντρες και γυναίκες. μπορείτε να τα βρείτε και από εδώ

Όπως επισημαίνει και ο Devid Heber: Στην Herbalife πιστεύουμε ότι η ισορροπημένη και εξατομικευμένη διατροφή υποστηρίζει έναν υγιεινό, δραστήριο τρόπο ζωής.  Η κατανάλωση σωστών τροφών σε συνδυασμό με επιστημονικώς αποδεδειγμένα συμπληρώματα και η τακτική άσκηση είναι σημαντικά.

Γνωρίζατε ότι:
Η Συμβουλευτική Επιτροπή Διατροφής της Herbalife έχει δημιουργηθεί από 25 ειδικούς και κατόχους Ph.D. παγκοσμίως στους τομείς διατροφής, της επιστήμης και υγείας. Η τεχνογνωσία τους είναι αναπόσπαστο κομμάτι στην εξασφάλιση της υψηλής ποιότητας των Herbalife προϊόντων με την υποστήριξη της επιστήμης. Επίσης, διεξάγουν εκπαιδεύσεις προϊόντων και διατροφής στους Ανεξάρτητους Συνεργάτες παγκοσμίως σε οτιδήποτε χρειάζεται να γνωρίζουν.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.